BESTILL NÅ FOR Å REDDE EN KATT!

Tilgjengelighet: Begrenset tilbud

Levering: Gratis levering for bestillinger lagt inn i dag

Hvorfor bestille nå?

Hvis du en katteelsker som oss, vil du ikke at de skal lide.


I Norge dør altfor mange på gaten hver dag på grunn av mangel på mat, aggresjon og sykdommer.


SaveCats has decided to take action! By initiating a massive rescue plan to enable thousands of cats to save their lives and find happiness.


Alle inntektene fra salget av disse vakre øredobbene er direkte bidratt til å få dem vekk fra gaten. Mens vi tar oss av disse små skapningene og gir dem en ny vakker familie.


Hjelp oss å utføre dette oppdraget. Unn deg smykker av topp kvalitet som leveres direkte til deg innen 7 til 10 virkedager og redd et liv!

Fase 1: Leveringsadresse

Fase 2: Velg Tilbud

Produkt
Pris

Fase 3: Betingsmetode

FULLFØR MIN BESTILLING

🔒 Alle transaksjoner er trygge og krypterte. Vi har ikke tilgang til bankdetaljene dine og kan ikke sende deg krav om å betale mer i fremtiden.

30 dagers pengene-tilbake-garanti

Hvis bestillingen ikke oppfyller forventningene dine, refunderer vi deg. Send oss en e-post på info@save-cats.org for å fortsette med refusjonen.

VÅRE FORNØYDE KUNDER

Tusenvis av verifiserte anmeldelser

Linda S.

"De ser utrolig fine ut! De har SÅ MANGE detaljer. Takk :))"

Maria Z.


"Jeg har 6 katter og jeg elsker dem! Jeg er glad øredobbene mine har kommet. Jeg skal bestille noen flere til min søster og svigermor.😍 De ser flotte ut."

Anna W.

"Raffinert design og god kvalitet. Flotte øredobber til en god pris. De gjør virkelig et godt inntrykk. 5 stjerner!"

Thomas H.

"Jeg har ikke sett mye kattegreier på internett som jeg umiddelbart ønsket å kjøpe... men disse øredobbene faller inn under den kategorien! Min siamesiske kattunge Jonas er nå 8 måneder gammel og har de søteste rosa potene, så disse øredobbene ble laget til meg. Da de kom var jeg superfornøyd med dem (og er det fortsatt). De er veldig godt laget og bare ser flotte ut. Tusen takk og ha en fin dag."

Laura R.

"Øredobbene kom forrige onsdag. Min mann og jeg var begge begeistret, da jeg ofte fortalte ham om kjøpet. Jeg tok dem med meg og så ikke på dem selv først, jeg bare ventet på hva mannen min ville si. Så snart han sa at han liker det, hoppet jeg av glede og gikk til speilet. Jeg kan si at mannen min hadde rett. De ser veldig fine ut, og jeg vil kjøpe noen andre matchende ting. Kanskje et armbånd eller et halskjede. Jeg liker deg best. Beklager om det er litt langt...men tusen takk, SaveCats!"

Dette nettstedet er ikke en del av Facebook™, Instagram™ eller Youtube™. I tillegg er dette nettstedet på ingen måte støttet av Facebook ™, og heller ikke av Instagram ™ eller Youtube ™. FACEBOOK™, INSTAGRAM™ og YOUTUBE™ er registrerte varemerker for FACEBOOK og YOUTUBE Inc.


Enhver reproduksjon, distribusjon eller endring av dette nettstedet og dokumentene det tilbyr, helt eller delvis, er strengt forbudt. Dette nettstedet og dets innhold er beskyttet av opphavsrett og andre åndsverklover rundt om i verden. Forfatteren forbeholder seg retten til å ta rettslige skritt og kreve erstatning hvis disse betingelsene ikke er oppfylt.

Opphavsrett 2022 - Med enerett.

info@save-cats.org


Returavtaler | Vilkår | Personvernregler | Sikker betaling

Opphavsrett 2022 - Med enerett.

info@save-cats.org


Returavtaler | Vilkår | Personvernregler | Sikker betaling